Polen

De Poolse keuken kent een zeer grote diversiteit door de historische evolutie van het land. Zo zijn er Duitse, Franse, Russische maar ook Italiaanse invloeden.

Men gebruikt zeer veel vlees (vooral varkens) voor stoofpotten, schnitzels en worsten, aardappelen, granen, wintergroenten, paddestoelen, room en eieren. Het is een calorierijke keuken met lange voorbereidingen. Dit maakt dat de Poolse keuken zeer lekker en uitgebreid is.



Zoekt u een bepaald product? Stuur het ons door en Exotic World in Leuven gaat voor u op zoek.

Back to Top
Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen