Polen

De Poolse keuken kent een zeer grote diversiteit door de historische evolutie van het land. Zo zijn er Duitse, Franse, Russische maar ook Italiaanse invloeden.

Men gebruikt zeer veel vlees (vooral varkens) voor stoofpotten, schnitzels en worsten, aardappelen, granen, wintergroenten, paddestoelen, room en eieren. Het is een calorierijke keuken met lange voorbereidingen. Dit maakt dat de Poolse keuken zeer lekker en uitgebreid is.



Zoekt u een bepaald product? Stuur het ons door en Exotic World in Leuven gaat voor u op zoek.

Back to Top
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken